Main » 2013 » July » 22 » Apie DG problemą su PAYZA
3:29 PM
Apie DG problemą su PAYZA
Sveiki. Turiu Jus kuo skubiau informuoti dėl susiklosčiusios problemos, susijusios tarp Digital Generation ir Payza procesoriaus. Naujausiame pranešime rašoma, kad Payza norėdama pažinti savo klientą reikalauja, kad DG suteiktų jai galimybes išsamiau suspažinti su tai ką jie daro, už ką gauna pajamas ir kadangi kaip mes jau žinome DG laiko viską paslaptyje, kuria super kompiuterį naudjant visų savo narių kompiuterius, tad šios paslapties Payzai neatskleidė. Todėl, Payza užšaldė Jų sąskaitą 180 dienų laikotarpiui.

Tuo atveju atsirado šiek tiek keblumų, nes buvome įpratę gauti momentalias išmokas į savo procesorių sąskaitas. DG aišku dar aiškinsis su Payza, bet mano manymu vilčių nedaug, nes dažniausiai Payzos sprendimas būna galutinis ir neišsprendžiamas.

DG rekomenduoja imti išmokas per kitus procesorius, tokius kaip Paxum, EgoPay, tik kol kas tai nebus momentalinis pinigų persiuntimas, jiems reikia sureguliuoti pajamas ir išlaidas, tam reikia šiek tiek laiko, kad vėl viskas atsisatytų į savo vėžias.

Didieji Forumai pergyvena dėl tos situacijos ir bijo, kad ta bėda su Payza nebūtų šios programos galas, tačiau gavome labai geros auros laišką iš supporto ir jie pranešė, kad Payzoje nebuvo didelės sumos pinigų, tad tai nepaveiks jų finansinės sistemos ir šiuo metu jie tvarko visas reikalingas procedūras, kad galėtų priimti kreditines/debetines korteles. Jomis nariai galėtų investuoti ir į jas išsiimti savo uždirbtus pinigėlius.

Didžiausias kompiuterių tinklas Digital Generation toliau veiks, plėsis ir ši situacija niekaip negalės jų palaužti. Šiuo metu jie jau ėmėsi iniacetyvos ir netrukus pradės mokėti išmokas tarptautiniais bankiniais pavedimais. Visiškai problemos turėtų išsispręsti iki Liepos 24 d. DG nesiekia, kad užšaldyti pinigai Payzoje liktų ir prašo visų narių, kurie nori atsiimti investuotas lėšas per Payza, kad reikalautų pinigų grąžinimo. Sekančios detalės bus praneštos kitame Jų naujienlaiškyje. Jų pagalba bus prieiname vidiniame chate visą savaitgalį. Jie nuolatos atnaujis informaciją apie kreditines/debetines korteles.

Kitą savaitę bus pridėta PayPal mokėjimo sistema. Tie, kurie buvo įsigiję „Thread" per Payzą, uždarbį galės išsivesti į PayPal sistemą. Laikykite įjungtas programėles ir tegul kaupiasi uždarbis. Laukite daugiau žinių!

Views: 956 | Added by: zaharmark | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Для добавления необходима авторизацияДоступ запрещен