Main » 2013 » July » 8 » PTC darbas
1:38 AM
PTC darbas

PTC (paid to click) – uždarbio būdas, kai vartotojui mokama už tai, kad jis lankytų tinklapį tam tikrą laiką. Turbūt girdėjote, kad PTC svetainėse galima uždirbti $100 per mėnesį ir daugiau? ir jeigu dar dirbsite 7 sponsoriose, tai suma sieks daugiau nei 700$ bunant namie. Taip, tai yra įmanoma, tačiau nesitikėkite to per pirmus mėnesius. PTC sistetemos veikia taip: žmogus sumoka PTC tam, kad jo vartotojas, paspaudęs nuorodą, patektų į to žmogaus tinklapį ir prabūtų jame fiksuotą laiko tarpą. Dalį to užmokesčio gauna paspaudęs vartotojas (jūs), dalį gauna jo referrer’is (jeigu toks yra), o kas liko atitenka PTC savininkui.

Susidomėjote PTC darbu? Pataikėte ten, kur reikia! Šiame įraše paaiškinsiu ką reikia daryti, norint pasiekti pirmą išmoką ir siekiant savo norimos sumos ar atlyginimo. Visa tai jums nieko nekainuos!

Visų pirma jūs turite būti susikūrę elektroninę sąskaitą. Rekomenduoju Paypal ir Payza.com.

Sekantis žingsnis - viską gerai suplanuokite:

Pasirinkite vieną PTC, kuriuo labiausiai pasitikite ir kuriame sieksite savo atlyginimo. Šiuo metu patikimiausias ir perspektyviausias PTC yra Neobux

• Išsikelkite sau norimą uždirbti atlyginimą, nes iki tol kol jį pasieksite, savo pelną investuosite atgal į pasirinktą PTC. Neinvestuojant pelno jūsų atlyginimas neaugs!!!.

• Nuspręskite kiek PTC portalų galite sau leisti (laiko ir kantrybės atžvilgiu). Turint 5-10 svetainių jūs reklamas suspaudžiosite apytiksliai per 15 minučių.

• Išsirinkite patikimas PTC svetaines kuriose būsite aktyvūs. Galite rinktis iš mano naudojimų, kurias pateiksiu pačiame gale.

Pirmasis etapas kai jūs dirbat PTC labai lėtas. Uždarbis kyla labai lėtai, nes nėra pakankamai referralų, todėl siūlau apmąstyti pradinės investicijos galimybę. (Investavę $5 atsidursite dviejais ar daugiau mėnesiais toliau, nei be investicijos.)

Dabar jums reikia užsiregistruoti savo pasirinktuose PTC. Visuomet stenkitės registruotis per kitų žmonių nuorodas!!! nes tai jums nieko nekainuoja, o žmonėms atnešite pelno . Registracijos nėra sunkios, verta paminėti tik tai, kad nesulaukdami patvirtinimo laiško, ieškokite jo prie šlamšto(spam).

 

PTC forumai perpildyti klausimais apie referral‘us: Kas jie yra? Ką su jais daryti? Kada ir kiek pirkti?… Visdėlto, šie klausimai taip ir lieka pilnai ir aiškiai neatsakyti. Kodėl? – nes tai nėra toks paprastas dalykas kaip kasdienis reklamų spaudinėjimas, tačiau tai vienintelis būdas pradėti prasmingai dirbti PTC.

Kadangi visos PTC sistemos skirtingos, skiriasi įvairios referralų kainos ir užmokesčiai, kalbėsiu tik apie Neobux standard referralų sistemą.

Referral‘as – paprastas žmogus, toks kaip jūs, užsiregistravęs kuriame nors PTC. Jis gali priklausyti tik vienam asmeniui, kuris tuo atveju gauna $0.005 nuo kiekvieno referral‘o reklamos paspaudimo. Referral‘ai yra nenuspėjami (juk tai žmonės) - vieną dieną gali suspaust visas reklamas, kitą – nėvienos, trečią - tik dalį, čia sėkmės reikalas. Tie, kurie nuolatos paspaudžia visas reklamas vadinami aktyviais referral‘ais ir vienas toks referral‘as įplaukas didina $0.02 į dieną, $0.14 į savaitę, $0.60 į mėnesį. Atminkite – referral‘ų uždarbį gausite tik jeigu praitą dieną būsite paspaudę pagrindines reklamas.

Referral‘ai būna dviejų rūšių: DIRECT ir RENTED.

 

Rented referral‘ai yra išnuomuoti. Jie yra nuomuojami 30-čiai dienų tikintis, jog jie uždirbs daugiau pinigų, nei kainuoja jų nuoma/išlaikymas. RR valdyme yra daug veiksmų ir tai, kaip jūs valdote savo rented referral‘us yra vadinama strategija.

 Trumpai tariant, jie jums neša pinigus. Kiek? Tik 20 aktyvių referral‘ų į mėnesį jums uždirbs 30Lt, 100 referral‘ų – 150Lt, dirbdami dar ant 6 sponsorių jus jau uždirbsite 900Lt. O jeigu dirbsite 20 sponsorių ir turėsite po 200 referral'ų, tai uždirbsite 6000Lt ir daugiau, viskas priklauso tik nuo pačių JŪSŲ. Atėjo metas supažindinti ir su jų gavimo būdais. Gauti naujų DR niekada nebuvo lengva, todėl žmonės išradinėja vis daugiau būdų kaip sudominti žmones reklamomis ir pasiūlymais. Iš tikrųjų, reklamuoti savo ref link‘ą yra taspats kas reklamuoti savo įmonės prekę, na bent jau viskas veikia panašiai. Pirmas žingsnis – atkreipti žmogaus dėmesį, antras – jį įtikinti, trečias – stengtis išlaikyti klientą. DR gaunate, kai jis paspaudžia ant jūsų nuorodos/bannerio ir užsiregistruoja tame PTC. Atsiminkite, kad kaikuriuose PTC turi praeiti šiek tiek laiko kol galėsite gauti DR. Pvz. NeoBux reikalauja 30 dienų ir 100 reklamų paspaudimų(pvz, NEOBUX  15D. Po registracijos ir 100 paspaudimų.

 

Kaip gauti referralų?:

• Kalbėti su giminaičiais, draugais ir pažystamais.

• Pirkti bannerio/ref-link‘o reklamą įvairiose svetainėse.

• Sukurti svetainę ar blog‘ą.

• Sukurti video reklamą ir patalpinti vaizdo-dalijimosi svetainėse, pvz. Youtube.

• Reklamuoti ref-link‘ą paraše forumuose, kuriuose esate aktyvus.

• Naudotis traffic-exchange sistemomis.

• Reklamuotis betkokiu būdu, kokį tik galite įsivaizduoti.

Taip pat jus galėsite nuomotis referral'us 1mėnesiui, bet galėsite juos nuomotis visą laiką paspaude "auto pay". Pvz. Neobux, 3 RF - kainuoja tik 0.6$, 100 - RF 20$.

 

TAIGI, PRAŠAU TAPTI MANO ACTIVE DIRECT REFERRAL -  registruokites per bannerius! 

*Registracijos metu, lengelyje "Referral" turi buti parašyta- zaharmark. Jeigu  nėra, tada parašykite.* AČIŪ.

 

Jei padėjau, spauskite LIKE ir laukite kitų uždarbių internetu. SĖKMĖS UŽDIRBANT!!!:))

 

 

Iškilo klausimų? rašykite į ,,Dirbu SAU" pm arba 4buxmail@gmail.com ir aš atskleisiu strategiją.

 Registruokitės į šiuos sponsorius

 

 
PATIKIMAS
Nuorodos peržiurėjimas - 0.001-0.01$ 
Nuo referalo nuorodos peržiuros - 0.0050$ 
Minimali išmoka - 2$ 
Nuorodų skaičius per diena - 17 
Išmokėjimo laikas - Akimirksniu 
Išmoka - Paypal, Payza




PATIKIMAS
Išmoka: Paypal ,Payza.
Nuorodu kiekis: ~20
Išmokėjimo budas: Instant Payment
Nuorodos paspaudimas: 0.01-0.001$
Minimali išmoka: 5$




 


Views: 948 | Added by: zaharmark | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Для добавления необходима авторизацияДоступ запрещен