Main » 2013 » July » 12 » Keletas patarimų kaip pradėti uždirbti internetu ir neįsipainioti į pinkles
7:42 PM
Keletas patarimų kaip pradėti uždirbti internetu ir neįsipainioti į pinkles

Keletas patarimų kaip neįsipainioti į pinkles:

  • Visų pirmiausia reikia šiek tiek paanalizuoti įvairias įdėjas. Ieškoti reikia ne naujų programų, o kontaktų su tais kurie jau yra pasikaustę tame reikale. Registruokitės į įvairius naujienlaiškius, junkites į įvairias uždarbiautojų grupes, forumus, socialinius tinklus, prašykite pagalbos, stebėkite kurie marketeriai nuolatos bendraujantys (kad ir socialiniuose tinkluose), apsilankykite jų svetainėse ir sekite ar jie atnaujina informaciją, bendrauja su savo referalais. Labai svarbu susirasti gerą sponsorių, kuris suteiktų visus reikiamus instrumentus darbui internete ir nuolatos būtų pasiekiamas.
  • Išsirinkę programą ir sponsorių, prisiregistruokite nemokamai. Prieš investuojant patyrinėkite daugiau ką kiti galvoja apie jūsų išsirinktą programą. Keletą dienų neinvestuokite, o stebėkite kiek narių jungiasi, ar programos administratorius yra aktyvus. Jei jaučiate tylą, tai geriau nepradėkite ir ieškokite kitos programos.
  • Pradžioje investuokite nedaug. Kiekviena programa duoda savo referalinę nuorodą ir tam tikrus procentus, tad pasinaudokite šia galimybe uždirbti nemokamai. Geriau daugiau investuokite į reklamą. Ieškoti partnerių dabar yra itin lengva, nes internetas visagalis. Neinvestuokite savo paskutinių ar skolintų pinigų (tai padidina riziką visiškai žlugti).
  • Taisyklė numeris 1, kuo greičiau atsiimkite investuotą sumą ir toliau žaiskite tik su pelnu ir referaliniais komisiniais. Taip nebeliks rizikos prarasti tai ką įnešėte.
  • Visose programose yra galimybė re-investuoti arba kitaip perpirkti pozicijas. Turite surasti patį tinkamiausią būdą kaip tai daryti. Svarbu neužsigopšyti ir nepamiršti, kad pelnas taip pat yra reikalingas. Re-investuodami ilgą laiką galite likti be jokio pelno.
  • Netikėkite ką rašo programos kūrėjas ar jos reklamuotojai įvairiuose reklaminiuose puslapiuose bei socilianiuose tinkluose, kad pritraukti mases žmonių jie dažniausiai imasi įvairiausių gudrybių ir melo. tiesą sužinosite po kurio laiko, kai pilnai susigyvensite su programa.
  • Jei programa siūlo nerealius pinigus, premijas,  procentus netikėkite, tai pinigų išviliojimas ir tiek.
  • Jei programa užlaiko išmokas, daro restart’us, mažina išmokos maksimumą, nustoja bendrauti ir bet koks panašus veiksmas iškart sugadina programos reputaciją, tokiu atveju nebegalima tikėti pažadais ir reikia ieškotis kitų uždarbio būdų. Programai praradusiai pasitikėjimą, antrą kartą prisikelti nebėra šansų.
  • Rizika yra visur, laisvė internete mažai kontroliuojama. Prieš registruojantis į įvairias programas reikia susitaikyti su tuo, kad visko gali nutikti, tad geriausia stengtis tą riziką kuo anksčiau susimažinti.

Patarimai kaip pradėti uždirbti internete:

  • Jūsų reputacija yra labai svarbi. Visuomet stenkitės padėti kitiems nesiekdami materialinės naudos. Uždarbių programų pasirinkimas yra svarbus įššūkis. Stebėkite tuos marketerius, kurie mažiausiai klysta ir tobulėkite su jų pagalba.
  • Stenkitės nekopijuoti informacijos iš kitų svetainių. Leiskite žmonėms pajusti, kad Jūs esate kūrybingas žmogus. Kuriant išskirtinę vertę pasididinsite savo reputacijos lygį.
  • Nebrukite reklamos bet kuriam pasitaikiusiam žmogui. Geriau kurkite savo ameninę svetainę ar blogą. Didinkite savo reputaciją socialiniuose tinkluose. Man asmeniškai facebook labai padeda, nes aš nesislapstau, nuolatos komentuoju, rašau straipsnius, kuriu grupes, puslapius ir dalinuosi su kitais. Jei išvis nebendrausite, jokios naudos neturėsite. Jokiu būdu nesiųskite elektroninių laiškų nepažįstamiems, nes taip šių žmonių manymu būsite šiukšlininkas „SPAM’eris", pikti atgaliniai laiškai gali sugadinti Jūsų norą toliau dirbti. Geriausia savo svetainėje leiskite žmonėms užsiregistruoti į Jūsų naujienlaiškį. Būkite sąžiningi.
  • Investuokite į savo idėjas. Kiekvienas investuojame bet kur ir bet kada. Nori būti žinomas ir matomas, turi investuoti net tik pinigus ir ne tik į savo žinių garderobą, savo išvaizdą, savo verslo žinomumą, bet ir savo energiją, savo laiką.
  • Galvojam kiek pelno uždirbsim, nors dar nežinome kaip tai padaryti. Aš ir taip elg­da­vausi, taip elgiasi visi, pati­kėkit. Tenka bend­rauti su daug žmonių, norin­čių uždirbti inter­nete. Visi iki vieno nepra­dėję dirbti pasa­koja ką veiks su pini­gais. Puiku, kad turime sva­jo­nių, bet reik būt rea­lis­tams, nes sva­jo­nės pinigų neat­neš, jos tie­siog padės juos išš­vais­tyti. Uždirbti galima gan papras­tais, laiko patik­rin­tais būdais, tačiau jei sugal­vo­jote ko dar nėra – dary­kite, gal­būt kaip tik tai ir papil­dys kiaulę – taupyklę.
  • Ir galų gale turime suprasti, kad konkurencija internete yra labai didelė. Pirmiausias dėmesys yra sukurti įspūdį, tai ko nepadarė kiti. Aišku tai labai sunku, nes internetas yra sotus nuo visko, tad pasukime galveles, kad sukurtume kažką išskirtinio. Galvojam kiek pelno uždirbsim, nors dar nežinome kaip tai padaryti.
Views: 1027 | Added by: zaharmark | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Для добавления необходима авторизацияДоступ запрещен