Main » 2013 » July » 18 » Digital Generation
7:35 PM
Digital Generation
 
Digital Generation programa, kurioje be jokio vargo galėsite uždirbti nuo 1 USD iki 100 USD per dieną Auto-Pilotu, ta prasme gausite panigus už palaiktą įjungtą kompiuterį.

Kaip visa tai veikia:

Ši svetainė veikia naudodama Jūsų kompiuterį. Po registracijos Jūs turėsite atsisiųsti paprastą programinę įrangą. Ši programinė įranga naudosis iki 2% Jūsų kompiuterio procesoriumi.

Už kiekvieną „Thread", Jūs uždirbsite 1 USD per dieną tisiog palikę kompiuterį įjungtą.

Po prisijungimo, Jūs gausite 1 „Thread" NEMOKAMAI, kurio galiojimo laikas bus 1 mėnuo. Šis „Thred sugeneruos 1USDx30 dienų= 30 USD.

Ir šitie 30 USD yra Jūsų, bei galite iškart išsiimti. Jei norite, Jūs galite išsiimti bet kokią sumą. Išmokos yra momentalinės.

Kuo daugiau „Thread" turėsite, tuo daugiau uždirbsite. Normalaus „Thread" gyvavimo laikas 12 mėnesių. Tik tas Nemokamas „Trial" „Thread" nustos galiojęs po 1 mėnesio.

how

Kiek aš galiu uždirbti?

Uždarbis tiesiogiai priklauso nuo to, kiek „Thread" Jūs turėsite. Pažiūrėkite į šį paveikslėlį ir suprasite.

generationPirmą mėnesį Jūs gausite „Trial Thread". Iš šio „Thread" Jūs gausite 30 USD per 1 mėnesį. Su šiais nemokamais 30 USD galėsite nusipirkti Naują ilgalaikį „Thread" dadėję 20 USD.  1 „Thread" kainuoja – 50 USD. Taigi JŪs išleidote tik 20 USD ir šis „Thread" jau galios 12 mėnesių, taigi Jūsų uždarbis bus 90 USD po 3 mėnesių, 160 USD po 6 mėnesių ir 365 USD po 12 mėnesių.







Instrukcijos:

  • Po registracijos perskaitykite atsiųstas instrukcijas į Jūsų el. paštą.
  • Po registracijos verifikuokite savo telefono numerį. Tiesiog įveskite savo tel. numerį kai koreguosite savo profilio informaciją. Kai gausite SMS iš DG, tiesiog atsakykite į tą patį numerį, su tuo pačiu turiniu ir nusiųskite.
  • Kol laukiate SMS, galite atsisiųsti programinę įrangą ir ją įdiekite į savo kompiuterį.
  • Paleiskite programą.
  • Nusiųskite biletėlį į „Trial" Departamentą ir paprašykite nemokamo „Trial Thread"– LABAI SVARBU!
  • Programą galite laikyti įjungtą net ir tuomet kol neturite nei vieno „Thread", nes kai gausite „Thread" pinigai bus atstatyti, kiek būsite laiko praleidę be „Thread".

Kaip DG programinė įranga atrodo?

Gerenciador


Kaip gauti pinigus?

Pasiimti savo uždirbtus pinigus galite bet kada. Jums tereikia užpildyti išmokos užklausą savo „Account Management" puslapyje. Kai Jūsų užklausą peržiūrės, visa pinigų suma bus pervesta į Jūsų banko sąskaitą, su kuriuo pradžioje pasirinkote dirbti. Jūs galite išsiimti į šiuos procesorius: Payza, Perfect Money, Paxum, Banko Sąskaitą ir Paypal


Apribojimai

Vienintelis apribojimas, kuris gali paveikti Jūsų pajamas, tai apdorojimo galia Jūsų kompiuteryje. Pajėgumai Jūsų kompiuteryje gali sukurti didelius apribojimus „Thread" kiekiui. Kitokių apribojimų nėra.

Apie praograminę įrangą

Jūs be jokių abejonių turite tokias įrangas, kaip Windows Media Player, FireFox ir Microsoft Office. Mūsų programa niekuo nesiskiria nuo visų kitų. Ją yra labai lengva įdiegti kaip kitas įrangas ir tai visiškai nekenksminga. Programa dirba automatiškai ir visiškai netrukdys dirbti kitoms programoms. Ji taip pat nevargins Jūsų, kaip, kad iškylantys langai ar kokie nors garsai ar trukdžiai. Jūs taip pat nematysite jokio skirtumo savo kompiuterio našumui po mūsų programos įdiegimo. Iš tiesų vienintelis dalykas, kurį Jūs pastebėsite, tai Jūsų piniginės papilnėjimą.

Ši įranga visiškai nekenksminga. Jūs galite patikrinti ją su bet kuria antivirusine programa. Mūsų programa tiesiog paprastai įsiterps į Jūsų procesoriaus eilę, ji neturės įtakos Jūsų bendrai sistemos veiklai. Iš tiesų programa veikia nepriklausomai, atliks tik vieną specifinę funkciją, kuri naudos Jūsų kompiuterio atsarginę domenų apdorojimo galią, kaip visų kompiuterių grandinė dirbs dėl vieno tikslo. Naudojant paskirstymą ir apdorojimą, mes galime padidinti apdorojimo efektyvumą. Tai padarys mūsų super-kompiuterį patį galingiausią pasaulyje, tokio tipo dar nėra kas nors sukūrę.

REGISTRACIJA:

Views: 2029 | Added by: zaharmark | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Для добавления необходима авторизацияДоступ запрещен